Денят днес ще е успешен в бизнеса за една от зодиите,

...
Денят днес ще е успешен в бизнеса за една от зодиите,
Коментари Харесай

Дева: Ако никога не помиришете роза, никога няма да разберете какъв сладък живот съществува

Денят през днешния ден ще е сполучлив в бизнеса за една от зодиите, друга ще хване в крачка обичания си, а трета ще смени работата си.  

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен

Денят е доста под напрежение и сложен. Трудно ще се владеете, със своя военен темперамент, и в действителност ще се окажете в самия център на военните дейности, които сте си предизвикали сами. Провалят се връзките Ви безусловно с всички, включително и с хората, на лоялността и безусловната поддръжка на които с съображение сте разчитали. Голяма е вероятността за фамилни проблеми, които не би трябвало да остават без внимание. Може да се наложи да поемете грижата за по-възрастните си родственици.

Телец

Днес всички ще завиждат на това, какъв брой красиво и хармонично се гледате със своя обичан човек. От Вас като че ли ще излиза някакво зарево, което няма да може да остане неусетно, а и като че ли щастието ще струи от Вашата двойка. Направете всичко допустимо, с цел да не загубите това.
 

Близнаци

Нищо не Ви доставя такова голямо наслаждение, както безгрижното бръщолевене. Днес ще сте изключително остроумни и безапелационни, изключително в случай че става дума за футбол, демократи или агностицизъм. Убедете се че Вашата публика осъзнава, че Вашите разногласия са само с цел да се развивате интелектуално.
 

Рак

Събитията през този ден ще Ви накарат да нервничите. Прекалено доста неща ще се случат не по този начин, както са били планувани, а за Вас е извънредно мъчно да се приспособявате към някаква обстановка. Ще възникне напрежение в връзките Ви с околните, а през първата половина на деня ще е съвсем невероятно да стигнете до взаимно схващане. Възможни са разправии с роднините, а препъни-камък може да се окажат както пари, по този начин и проектите Ви за бъдещето. Денят ще Ви подари забавни хрумвания и ексцентрични решения.
 

Лъв

Не си заслужава през днешния ден да проверявате през днешния ден възприятията на своя обичан човек. Може да се увлечете и инцидентно да го обидите. Ако това въпреки всичко се случи, би трябвало да пуснете в ход тежката артилерия и да докажете в отговор своята обич. Ще Ви простят, само че обидата ще остане.
 

Дева

Ако в никакъв случай не се спирате, с цел да помиришете роза, то в никакъв случай няма да разберете какъв сладостен живот в действителност съществува. Днес няма аргументи, с цел да се носите напред, рискувайки да си счупите главата, каквото и да приказват хората, които Ви заобикалят. Преживявате интервал на върхови постижения, когато всичко, над което сте работили, става част от Вашия живот. Но това няма и да разберете, в случай че не забавите малко ход и не се оставите известно време да плувате по течението. Не е нужно неотложно да решавате всеки възникващ въпрос. Понякога виталният безпорядък единствено обогатява.
 

Везни

Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате точност и дисциплина. Дръжте под надзор своите страсти, тъй като в противоположен случай те прекомерно мощно ще въздействат на значимите решения ( настоятелен, професионални). Денят е неподходящ за професионални и настоятелен договаряния. При решаването на финансови въпроси може да имате усложнения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на родственици, или да вземете под застъпничество някого. Възможно е съмнение от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.
 

Скорпион

Ритъмът на живота се намалява и денят дава обещание да бъде освен спокоен, само че и прелестен. Ще съумеете да внесете в живота си някакво многообразие, без да създавате освен това дискомфорт нито за себе си, нито за околните си. Денят е подобаващ за посещаване с музей, спектакъл или галерия, защото в този момент сте изключително възприемчиви към изкуството. Отлично ще може да се справите с реализация в живота на истински хрумвания, отнасяши се до споразумяване на дома или до смяна на интериора. Ако вършиме за тази цел покупки, вероятно ще извършите отличен избор.
 

Стрелец

Днес в общуването с Вашия обичан човек би трябвало да се ръководите от това, което съвестта Ви подскаже. През този ден тя ще Ви дава напълно точни препоръки и ще бъде безпогрепен знак за правилността на всички Ваши решения и действия.
 

Козирог

Занимавате се с работата си по своя умишлен и порядъчен фасон и в този миг Вашата пълнота и прагматичност единствено порастват. Честно казано Вие сте толкоз старателни, че работейки без отмора, елементарно можете да пропуснете опцията за прелестно другарство - несъмнено, в сантиментален смисъл. От време на време се откъсвайте от работата и плановете, с цел да оцените и хората, които Ви обкръжават.
 

Водолей

Днес, в процеса на запознанство с поразителен човек от противоположния пол, ще съумеете да допуснете всички вероятни и невъзможни неточности, не по един път разказани в международната литература. И в това ще бъде Вашето изключително обаяние, тъй като в тях ше бъде Вашата автентичност.
 

Риби

Старайте се по-добре да организирате своето работно място, което ще Ви обезпечи положително въодушевление в действителност през целия ден. Възможно е, да получите поддръжка от религиозни и културни институции за реализиране на Ваши креативен планове. В фамилията и любовта Ви чакат хармонични връзки. Отделете си време за къса разходка, която, даже и да е за 15 минути, ще Ви се отрази добре. И за предпочитане е, да я извършите денем, когато ще сте изпълнени с сила и възторг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР